top of page
Kirpputori.jpg

Kirpputori palvelut

Hänga on perinteinen itsepalvelukirpputori, jonka pääasiallinen tavoite on kierrättää käytettyä tavaraa ja näin säästä luonnonvaroja. Emme ohjaile hintoja, joten jokainen päättää millä hinnalla on halukas luopumaan ylimääräisestä tavarasta. Pyrimme kuitenkin pitämään oman osuutemme maltillisena ja näin ollen ohjaamaan hinnoittelua kirppis linjaan. Tärkeintä on, että tavarat löytävät uuden kodin. Apua hinnoitteluun löydät tältä sivulta.

Hängassa käytetään Kirpparikalle -järjestelmää. Siinä asiakkaalle luodaan tili ja hän voi seurata myyntiään reaaliajassa netistä tai mobiilisovellukselta. Tilin kautta asiakkaat voivat hinnoitella tuotteet sähköisesti, jonka ansiosta tuotteiden myyminen on nopeampaa ja myynnin seuranta helpompaa. Asiakas voi myös hinnoitella tuotteensa käsin, jolloin hänen tulee käyttää hintalappupohjia, joissa on hänen tiliinsä ohjaava viivakoodi. 

Itsepalvelupöytään tavaroita tuodessasi, tule, jos mahdollista, varauksen alkamista edeltävänä päivänä kello viiden jälkeen. Sinulla on tunti aikaa asetella tuotteesi. Hintalappujen kiinnittämiseen kannattaa varata vähän enemmän aikaa. Pöytä tulee tyhjentää vastaavasti kello viiteen mennessä kun varaus on loppumassa.

 

hinnasto.jpg
Antique Shop
Palveluhinnasto

Pöytävuokra 25 euroa/viikko + 2% provisio

Pöytävuokra siivouspalvelulla 35 euroa/viikko + 2% provisio

Hinnoittelupalvelu

Lyhyt jakso 50% provisio ja kertamaksu 25€

PHOTO-2023-07-19-17-41-34.jpg

Hängan myyntipöytä

 

Myyntipäytä on 120 cm leveä ja 55 cm syvä. Pöydän yläpuolelle on rekki ja seinällä on hylly. Pöydän päädyssä on korkeampi tila pidemmille vaatteille ja vastaaville. Pöydän alapuolella on myös hylly. Jos haluat tuoda jotain isompaa myyntiin, keskustele siitä henkilökunnan kanssa.

bottom of page